Ny säker vinst!

Vann dagens match med 10-1. Jag var inte lika het som igår tyvärr. Var inte riktigt vän med bollen så jag hamnade i lite tidspress emellanåt helt i onödan. Bara att hoppas att det blir bättre till nästa match och ta nya tag! Lyckades komma ifrån matchen med en assist iaf, alltid nåt! :)

Ska gå och lägga mig nu har jag tänkt. Är lite sliten faktiskt... Tror det blir till att läsa lite i min bok först, då kommer jag somna på en sekund! Läser just nu Camilla Läckbergs bok isprinsessan, tror dock redan jag har läst den faktiskt :S Det är alldeles för mycket som är för bekant.. men men, nu är jag igång iaf så då ska jag läsa klart den med har jag tänkt. Har hennes fjärde bok med så den får det bli när jag är klar med denna.

Imorgon ska jag börja nytt jobb, ska bli riktigt skoj! Kommer ett inlägg om det i veckan!

Kram och god natt!

Vardagsrummets utveckling =)

Tror jag nämnde i ett tidigare inlägg om att jag och Karin fixat lite i vårat vardagsrum. När jag var sjukskriven hade vi båda lite tid ihop här hemma och då tog vi tag i lite saker. Bland annat så möblerade vi om, och framförallt fick vi upp lite saker på väggarna. Vi är mycket nöjda med resultatet och här kommer nu lite bilder från hur vardagsrummet sett ut under tiden vi bott här, från dag 1 tills nu...


Första två bilderna är hur det såg ut kvällen vi kom ner. Vi möblerade om rätt tidigt och valde då att ställa in matsalsbordet i vardagsrummet.

Nu har möblerat om igen och dessutom satt upp tavlor, hyllor mm på väggarna. Nu trivs vi betydligt bättre och spenderar mycket tid tillsammans i vardagsrummet. =)

Rätt stor skillnad va?

Så här kommer det nu att få vara ett bra tag, iaf resten av den här säsongen. Sen vet man ju aldrig vad som händer!

Det gick bra!

Åh.... lyckokänslan håller i sig! Var med och spelade två perioder igår som planerat och det gick verkligen över förväntan. Jag spelade klokt och enkelt vilket resulterade i att jag fick fart på bollen och väldigt sällan var orsak till någon bollförlust. I andra perioden lyckades jag tom få på ett bra slagskott som resulterade i mål, mycket skoj! Tränarna verkade nöjda med min insats och det känns bra, de säger nämligen om de inte är nöjda så alltså kan det inte varit så tokigt ändå.
Vi vann matchen med 7-2 efter att vi förlorat sista perioden md 2-1. Vi slarvade lite för mycket och bjöd dem på deras mål så där måste vi skärpa till oss lite idag. Det är okej att släppa in mål om det är en bra prestation av motståndaren, inte om det är vi som bjuder på chanserna.

Igår kväll var en mycket trevlig kväll. Mary sov hos oss i natt eftersom hon bor i Zug och ville slippa pendla fram och tillbaka. Förutom Mary kom även Anna (Schögi) och Mirca hit och åt kvällsmat med oss, så himla trevligt! Det har jag saknat mycket med IKSU. Det hände nämligen relativt ofta att man bjöd in eller blev bjuden på kvällsfika av mysiga lagkompisar. Ska försöka införa det här med!=) Igår var alltså en bra början.

Idag blir en lugn dag. Har inga planer och matchen är först kl 19. Ska ut och gå en liten promenad men annars blir det till att ta det lite lungt.  Eftersom jag har så mycket tid kommer det komma ytterliggare ett inlägg idag, nämligen hur vårat vardagsrum förändrats under tiden vi bott här :)

Hoppas ni alla får en mysig söndag!

Comeback

På lördag gör jag comeback på riktigt! Jag är så himla glad att jag äntligen är tillbaka... det har tagit några veckor men nu äntligen är jag tillbaka. Det är idag fyra veckor sen operation och sen i måndags har jag gått för fullt. Förutom innebandyn kör jag fortfarande endel extra. Det blir intervaller på crosstrainern de dagar vi har innebandyträning och styrka de övriga. Och för er som är oroliga att jag nu ska träna för mycket så tar jag självklart vilodagar de dagar då jag är för trött i kroppen... Vila är dock inte riktgt min grej men jag lyssnar på kroppen!=)

För övrigt tänkte jag presentera juniorlaget jag och Karin nu är tränare för. Vi tränar Dietlikons E-juniorer varje onsdag mellan 17-18.30 och det är riktigt skoj! Barnen är alltså födda 1999, sött va? =)


Vi har ett lag på en målis och sex utespelare(tjejen bredvid mig är nämligen inte med denna säsong) inte så värst många med andra ord Det bästa är att Julia från "vår" svenska familj är med i laget vilket innebär att vi får träffa henne minst en gång varje vecka =) Mamman i famljen fyller förövrigt år idag, STORT GRATTIS JOHANNA PÅ FÖDELSEDAGEN! Bäst att gratulera henne ordentligt, vi får nog även baka lite chokladbollar eller så åt henne. Det är nämligen så att hon igår berättade att barnen har valt bort att fira hennes födelsedag på lördag. Istället för att gå ut och äta med familjen som planen var så kommer hela familjen att gå på innebandy lördag kväll istället, vi har ju nämligen match.... =)  Hihi! Inte så lätt att ha innebandytokiga barn. Vi uppskattar det dock mycket! =)

Nu blir det inget mer inlägg idag så... Schlaf gut!

sushi-afton

Tanja och Simi har precis åkt hem. De har nämligen varit här på middag och inte vilken middag som helst utan sushimiddag! Vi har pratat om att göra det ihop ända sen jag kom ner efter sommaren men först nu blev det av, ÄNTLIGEN!

Det blev lika lyckat som jag hade hoppats på. Trevligt sällskap, mysigt att laga och fantastisk god mat! Det blev Nigiri och makirullar med lax och avokado till varmrätt och ananaspaj med vaniljglass till efterrätt, helt sjukt gott med andra ord! Jag är mycket nöjd med kvällen och är så otroligt glad åt dessa två vänner! Utan dem hade vår tid här nere knappt varit hälften så rolig! Ni är helt underbara!!!


Detta måste vi göra om och det snart!

Super-söndag

Efter en mumsig frukost hos Anna och Johan Andersson begav vi oss iväg söderut...
Vi som följde med på söndagens utflykt var Anna Anderson, jag, Helmi, Anna(min storasyster) och Anna Sjögren(Dietlikons nyförvärv) Tro mig, det var sjukt svårt att tilltala dessa tre Annor, speciellt i bilen. Alla Annorna satt nämligen i baksätet...


Idag stod en marknad precis efter den Italienska gränsen på schemat och efter det Milano. Marknaden bjöd ungefär på det man kan förvänta sig av en marknad, lite kläder, väskor, sjalar och annat krimskrams... Jag kom därifrån med ett par mysiga sockor nu till hösten/vintern. Mycket söta om jag får säga det själv!:) Pizza var en given lunch och mätta och glada satte vi oss i bilen igen för att ta oss till Milano.

1. Anna går runt och strosar vid stånden
2. Jag och Helmi hittade en mysig gränd
3. En cool trappa vi var tvungna att fota

Några bilder hur det såg ut runtomkring marknaden. Tredje bilden är restaurangen där vi åt pizzan.

Det var bökigare än vad vi trodde att ta oss till Milano. Vi hamnade på massa småvägar och hade svårt att ta oss ut på motorvägen igen. Det slutade med att en mycket vänlig italienare vi frågade efter vägen satte sig i sin bil och guidade oss till rätt avfart. Mycket uppskattat!!!

I Miano parkerade vi vid den stora arenan San Siro och köpte biljetter. När detta var gjort åkte vi metron in till city där vi kollade in Katedralen Duomen och fikade. Det blev återigen en italienskglass och jag var riktigt nöjd och glad!!! =)


Sen var det dags för det vi egentligen åkte hit för, Italiensk fotboll!!! Vi fick se en fantastisk match som bla bjöd på hela 5!!! mål! Grymt! Riktigt coolt att höra fansens sång och visslingar när Ranaldinho kom in på plan och när det blev mål. Det var inga dåliga mål heller vill jag lova...



1. Annorna utanför San Siro
2. Nöjda brudar som precis har köpt biljetter
3. Jag med min alldeles egna biljett. Står tom mitt namn på den=)


57362 personer hade tagit sig till kvällens match, det är inte konstigt att stämningen var god... För mig kvittade det faktiskt vilket lag som vann, jag var bara sjukt nöjd över att jag fick se så många mål!

Resan hem blev lång. Karin körde och jag var sällskap. De övriga sov i baksätet... Vi kom hem först vid 4 tiden på morgonen, orsaken var att vi först lämnade av Anna Anderson i Zizers och sen Anna Sjögren i Winterthur. Väl hemma var det bara för den sista Anna att packa väskan, kl 05 körde jag nämligen henne till flyget. Hennes besök i detta fantastiska land var slut för denna gång. Om hon återkommer beror nog på hur länge jag stannar och det vet man ju aldrig ;)

Det var allt för denna gång... På återhörande!

Lördag

På lördagen var det till att gå upp tidigt. Vi ville hinna med mycket innan kvällens match borta mot Piranha Chur. Vi hämtade upp vårt nya nyförvärv Anna på Dietlikons tågstation vid 9 tiden och sen bar det iväg österut mot Arosa. Vi tog bilen till Chur för att sen ta bergståget upp till alpbyn Arosa. Det var en riktigt vacker tågresa på drygt en timme. Sträckan vi transporterades var dock bara lite drygt en mil men det gick inte så speciellt fort, tåget gick nämligen på utsidan av bergsväggarna i stort sett hela vägen upp. Väl framme i Arosa passade vi på att åka upp på högsta toppen Weisshorn (2653 möh) med bergsbanan. Ville ju att båda Annorna skulle få se det vackraste med detta underbara land!


1. På väg upp med tåget, 2+3 utsikt från toppen

på mittenbilden ser ni att vi befinner oss på 2653 meters höjd.

Anna och Anna njuter av lite matsäck. Syns det att det är rätt så kallt uppe i bergen?

De fantastiska hoppbilderna, börjar bli ett måste när vi är uppe på en topp:)


När vi kände att vi var klara uppe på toppen begav vi oss ner till Arosa. Där tog vi en promenad runt sjön och gick och kollade lite i de små butikerna. Arosa hoppas jag att jag kommer återkomma till i vinter någongång. Har nämligen som plan att åka lite skidor där...
Så här ser Arosa ut sommartid!



Anna var lite trött på tåget på vägen ner. Man blir tröttare än man tror av att vara ute i frika luften...

Lördagkvällen spenderade vi hemma hos herr och fru Anderson i byn Zizers. Där fick vi riktigt god köttfärspaj och vila upp oss inför söndagens utflykt. Att sova kvar i Zizers gjorde nämligen att vi tjänade in ca en timmes bilfärd under söndagen... mer om det kommer sen... :)

Fredag

Anna kom på besök i fredags vid lunch och från den stunden var det ett fullspäckat schema. Jag mötte upp henne på flygplatsen och sen bar det iväg till Rheinfall (ni vet Europas största vattenfall) Jag hade ju tyvärr redan varit där för ett par veckor sen men vad gör man inte för att ens besök ska bli nöjd. Anna hade nämligen sett bilderna från min blogg från när jag och Karin var där och ville också se det, så så fick det bli. Det var lika vackert denna gång!



Mittenbilden här är enligt mig helgens bästa bild, hihi

Efter vattenfallet åkte vi till staden Schaffhausen där vi strosade lite i gamla stan, kollade lite i klädaffärer och åt en trevlig tvårättersmiddag på en restaurang. Schaffhausen var en väldigt fin stad och eftersom den ligger bara ett par kilometer ifrån vattenfallet var det en självklarhet att besöka den när vi nu ändå hade tid.



Det var allt från fredagens utflykter.

Det kommer mera...

Spelklar


Jag får spela match:) Var på läkarbesök idag och enligt läkaren är jag redo för matcher. Om jag blir uttagen av tränarna får jag iaf enligt läkaren spela två perioder på lördag och hela matchen på söndag :D Vi har nämligen dubbelmöte till helgen, Zug United på lördag och Bern Capitals på söndagen.

I helgen var det seriepremiär borta mot Piranha Chur. Vi lyckades tillslut vinna matchen med 3-2 även om vi kan spela betydligt bättre. Hade dessutom lite tur på vår sida eftersom Piranha gjorde fyra av matchens fem mål... de gjorde alltså två självmål, hihi...

Själv har jag haft en enormt effektiv helg med besök från storesystern och flera olika utflykter! Det kommer komma inlägg från helgen succesivt under veckan, annars blir det för mycket på en gång, och då orkar ni ju inte läsa det =).

Om jag orkar kommer första inlägget redan ikväll... ska dessutom träna två pass och sova middag innan det är läggdags. Har nämligen bara sovit tre ynka timmar inatt, orsaken till det kommer som sagt senare :P

Nu gymmet för intervaller på crosstrainern!

Bjuder på min bästa innebandybild;) Jag vet, borde lära mig att böja på benen... Borde verkligen göra det för att minska skaderisken...


Hej så länge!

Lite sliten

Det tar på krafterna att göra comeback... har nu precis kommit hem från ett dubbelt pass. Var med på stora delar av dagens innebandyträning, spelade tom tvåmål 25 minuter och efter det var det dags för intervaller. Det blev  en halvtimme nere i hallens gym... skönt! Imorgon är det gymmet som kallar, det blir nog både ben och överkropp, vill ju inte gärna tappa alla muskler jag äntligen lyckats bygga upp. Har lagt mycket fokus på mage och rygg så för en gångs skull har jag en hyffsat stark bål, tror jag behöver det eftersom jag har världens största svank... Kan ju knappast vara dåligt iaf.

Förutom att jag försöker träna mer än vanligt så jobbar jag rätt mycket denna veckan. Han som är ansvarig för lagret är på semester vilket gör att vi andra får rycka in. Vi har riktigt många beställningar varje dag så det blir till att packa endel paket som ska skickas iväg. Kul att göra lite annat för omväxling och tiden går riktigt fort på lagret. Hoppas trots det att det är möjligt att jag får gå runt lunch på fredag, då ska jag ju nämligen hämta Anna på flygplatsen. Dock lite otajmat att det är sista dagen innan seriepremiär här nere.. verar som alla föreningar kommit på att de behöver några matchtröjor, uppvärmningströjor eller liknande extra. Vad sägs om att vara ute i god tid? Tur att vi lyckas fixa det mesta iaf :)

I övrgt är det bra med mig. Kan inte fatta att det är tre veckor kvar till Europacupen. Tiden går så sjukt snabbt! Har godislöfte fram till cupen vilket alltså innebär att jag bara måste hålla mig tre veckor till!:) Är redan inne på min sjunde vecka, snart åttonde. Jag är så stolt över mig själv! Har en beställning liggande på lösviktsgodis, den kommer med IKSU till Europacupen. Känns som det kommer att bli en bra vecka:)

Nu ska jag hoppa ner i badet!

Hej så länge!


Första passet!

Det gick bra på träningen! Hade inte ett dugg ont och knät svullnade inte upp så mycket efter. Valde dock att sova med kyla och benet i högläge för säkerhetes skull... vill ju inte riskera att bli tvungen att vila i onödan! När jag säger att det gick bra menar jag bara med tanke på knät. Innebandymässigt var jag inte alls bra. Kunde knappt skjuta. Det blir bara sorkdödare mest hela tiden men jag var glad ändå. Det var så kul att få stå på planen med laget igen att det kvittade hur det gick. Skönt att känna så!

Idag har jag inte gjort så mycket. Var en sväng på gymmet och körde mina nya benövningar och sen har jag och karin bakat pizza och kollat på film. Blev Ringaren i Notre Dame, vi ska även se Da Vinci Koden nån dag har vi sagt. Kul eftersom vi precis varit i Paris...

Imorgon har vi 16-delsfinal i cupen. Ska möta nåt lag som spelar i första ligan här nere, alltså två serier under vår. Borde bli en lätt match. Så får man väl egentligen inte säga men spelar ju ingen roll om jag underskattar dem, ska ju lix inte spela. För min del blir det till att vara med och värma upp målisarna, får ju som ni vet inte vara med på riktigt än. Men snart så!

Och Sofia... tyvärr kommer det inte komma några bilder. Menade det inte på riktigt att jag skulle ta med kameran.. sorry!:)

Kram på er!


Knät

Nu äntligen ska jag få leka av mig lite! Det spritter i hala kroppen och jag längtar ihjäl mig tills klockan är 20.00, då smäller det. Var hos sjukgymnasten idag och visade upp mina skills i balans och styrka... han var rätt nöjd med mig verkade det som trots att knät var lite svullet. Det får verkligen inte bli mer svullet än det är nu, då måste jag ta det lite lungt och lyssna på kroppen, men annars är det bara att börja öka på träningen succesivt! Wiiiiiiieeeeeeeeeeeee:D

Idag blir det alltså målvaktsuppvärmning med laget, kul att man tom kan uppskatta det så mycket :D Förutom för att jag nu får börja spela lite innebandy måste jag jobba upp konditionen och styrkan. Hum, svårt att inte göra för mycket nu... Fick iaf tillåtelse av sjukgymnasten att köra intervaller på crosstrainern 45 minuter varannan dag och styrka varannan. Tror det är vettigast att lägga in styrkan de dagar vi inte har träning med laget, för att inte bli för trött i benen inför kvällens innebandy. Det är ju ändå där skaderisken nu är som störst om jag skulle vara trött. Tror det är en bra plan!!!

Nu ska jag äta lite middag för att komma 100% redo till kvällen. Borde nästan ta med kameran för att föreviga denna fatastiska kväll, som jag längtat :) Det är idag exakt 67 dagar sen jag fick problem med knät och nu är det bara 26 dagar kvar till Europacupen. Jag har inte tränat på riktigt med klubba och boll sen säsongen tog slut i april så kommer jag komma i hyffsad form till EC så jag kan prestera där? Det återstår att se!!!

Over and out!

Paris del 3

Nu så.. sista inlägget från Paris.

I söndags var vi först på en enorm loppmarknad som hade allt från kläder till antikviteter... jag köpte ingenting eftersom jag inte var på ett riktigt shoppinghumör. Det var dock trevligt att strosa runt där ett tag.

Efter loppisen blev det en tur till Sacré-Coeur och förutom att gå runt och strosa endel så satte vi oss i trappan upp... Där satt massa människor och njöt av underhållning i form av sång och gitarr. Gatumusikanter gillar jag skarpt måste jag säga, det ger mig oftast en mycket bra känsla i kroppen!


Moulin Rouge passade vi också på at cykla förbi på väg ner till centrum igen. Det låg lix i närheten av Sacré- Coeur. Det var inte nådigt av sex-shopar och olika stripp- och porrklubbar i detta kvarter!


Kyrkogården Père Lachaise var lite speciell... Där fanns inga vanliga gravstenar utan betydligt större gravar. Som jag skrev i förra inlägget ligger bla. Edith Piaf och Jim Morrison här. Kolla hur liten Karin är i jämförelse till graven på bild nr 2...


Förutom dessa sevärdigheter passade vi på att njuta av god mat mm. Vi ville ju inte ha varit i Paris utan att exempelvis ha ätit en baguette...

Även om detta var italienskglass så tyckte jag att jag var värd att unna mig denna! Och ni skulle bara veta hur fantastiskt gott det var!!! Glassen på bilden i mitten är Karins men den var säkert minst lika god den :)

Det var allt från min helg i Paris. Efter alla bilder ni nu sett så känns det säkert som ni varit där med mig :) Förresten... tröjan ni ser på bilden där jag äter glass köpte jag förövrigt i Paris. Ett köp jag är mycket nöjd med! :)

Hoppas ni ser fram emot min nästa utflykt lika mycket som jag gör... vad, hur och när nu det blir... Ser dock ut som att det blir en tripp till Milano när syster Anna är här på besökden 21 september. Hoppas, hoppas!!!

Paris del 2

Sugen på lite fler fina bilder från min helg? jaja lugn, det kommer nu :)

Förutom Eiffeltornet och Triumfbågen hann vi även med att besöka Louvren, Notre Dame, Sacrè Coeur, Moulin Rougen, en loppmarknad, kyrkogården där bla. Edith Piaf och Jim Morrison ligger, LITE billig shopping samt fönstershoppa i Champs Élysées lyxiga butiker... Inte dåligt för bara en helg va? Som sagt, vi har mycket att tacka dessa fantastiska cyklar för.

Louvren var riktigt häftig. Att vi dessutom lyckades pricka in den första söndagen varje månad eller nåt liknande var det dessutom gratis...vi tackade och tog emot! :) Coolt att ha sett Mona Lisa live! Önskar bara att jag hade haft Dan Browns böcker lite mer färskt i minnet. Hade varit skoj att kunna relatera till dem när vi gick och strosade runt där!



Notre Dame hade vi inte egentlgen riktigt planerat in att se men jag är glad att vi gjorde det. Notre Dame är en mycket vacker katedral som är byggd mellan 1163 och 1330.




Riktigt vacker byggnad!

Imorgon kommer sista delen av helgen från Paris... Nu ska jag njuta av en ledig kväll!
Trevlig kväll på er med!

Fortfarande sommar!

Bara för att göra er där hemma lite avundsjuka så tänkte jag blogga lite om min sköna tisdag. Har varit ledig idag och har utnyttjat det till max! Det har idag varit 26 grader och klarblå himmel så det ville vi passa på att njuta av! I förmiddags åkte vi alltså iväg till gymmet för att först träna drygt en timme och sen gå ut och lägga oss vid polen. Vi solade och badade ungefär två timmar innan vi begav oss hemåt igen! Det var verkligen helt fantastiskt skönt och jag njöt av varje sekund. Tror nämligen detta kan ha varit "sommarens" sista pressardag... Återstå att se. Det blir iaf inget mer den här veckan eftersom jag ska jobba onsdag-fredag.

Senare ikväll kommer inlägget Paris del 2... men först får ni njuta av dessa bilder från dagen :)

Paris!!! del 1


Jag är så glad åt livet!!! Har haft en helt makalös helg i Paris tillsammans med Karin. Då det bara tar 4 1/2 timmar med tåget så valde vi det alternativet. Vi åkte i lördags morse och for hem i dag. Hade gärna varit där längre men vi tränar ju också.... Paris är iaf helt klart den vackraste staden jag någonsin sett och jag är sååå glad att vi åkte dit! Jag kommer definitivt besöka denna stad igen!

För att egentligen bara ha två dygn i Paris hann vi med sjukt mycket. I början hade jag lite stress eftersom det var så mycket jag ville se på så kort tid men den försvann ganska snabbt. Vi valde faktiskt bort shopping och eftersom alla sevärdigheter ligger så pass nära varandra och möjligheterna att ta sig runt är riktigt smidiga insåg vi att vi skulle hinna mer än vad vi tänkt från början, och det utan stress. Vi var uppe tidigt på mornarna och hemma sent på kvällarna, men det var det helt klart värt!

Att ta sig runt i Paris är både smidigt och gratis. Lämnar man bara igen cyklarna inom 30 min betalar man ingenting, efter 30 min 1 €... inte mycket det heller med andra ord. Det finns cykelstationer överallt så man kan enkelt ta en cykel på ett ställe och lämna in den på ett annat. Perfekt med andra ord!

Vi hann iaf med att se massor på det sättet. Det är mycket svårt att välja nåt som var bättre än något annat men jag gillade verkligen Triumfbågen och Eiffeltornet mycket! De var så mäktiga! Lyckligast kände jag mig dock när jag cyklade runt på lånecyklarna runt om i staden. Att cykla är verkligen roligt och underskattat! =)

Trimfbågen var det första vi såg. Eftersom jag sa att jag opererat knät för en vecka sen fick vi ta hissen upp istället för att gå upp för alla trapporna. LYX!


Eiffeltornet var otroligt mäktigt att se! Vi ville se det både dag- och kvällstid men tyvärr blev det lite tajt innan tåget gick i förmiddags. Det var så otroligt mycket folk så vi insåg att vi inte skulle hinna med tåget om vi åke upp idag. Detta innebär att vi bara var uppe kvällstid och då bara på andra platån( högst var stängd pga att det var sent).. jag tycker visserligen att det är lite trist att vi inte prioriterade bättre imorse så vi hann med att åka upp även idag, men så är det. Känner mig dock inte alltför ledsen då jag är övertygad om att jag kommer åka tillbaka! Kan ju vara bra att ha nåt sparat tills dess:)





För oss var det självklart att införskaffa en basker att ha på oss uppe i Eiffeltornet!

Eftersom jag är rätt trött nu och jag vet att ni inte orkar läsa alltför långa inlägg kommer det en del två på denna fantastiska helg!

Nu måste jag sova!
Lev och njut!

Svullen :(

Var hos sjukgymnasten imorse och det var väl inte riktigt så bra som jag hade hoppats på. Knät är fortfarande svullet vilket det inte borde vara såhär en vecka efter operation. Hum... Han sa att det kan bero på att jag har kvar stygnen och att det ger med sig när de är borta. Ska ta bort dem imorgon så jag hoppas han har rätt.  Hur som helst får jag iaf nu cyklas 30 minuter om dagen samt börja med lite lätta övningar.. eller lätta och lätta... det borde det väl vara att ligga och leka lite med en boll men då jag tappat mycket muskler så var det sjukt jobbigt. Ska göra dessa övningar en vecka nu iaf och sen har jag återbesök nästa fredag. Han trodde att jag ev skulle få vara med på målvaktsuppvärningen på träningen nästa fredag. Är svullnaden bara borta så!

Bullarna på träningen igår blev en succé! De bullarna som blev över  efter att alla fått en varsin var vissa som gamar över! Kul att de verkligen uppskattade dem iaf! :)

Nu ska jag nog se en film för att fördriva tiden lite.

kram och hej


Bakar

Jag är fortfarande sjukskriven och jag måste medge att det inte är så speciellt roligt. Jag hade nog tyckt det var betydligt roligare om jag kunde göra massa saker men som det är nu måste jag hela tiden tänka på knät. Jag får inte stå alltför mycket eftersom det då kan svullna upp mer och då går återhämtningen långsammare. Igår var dock en mycket bra dag. Jag kunde cykla 20 min utan att det gjorde ont och sen lade vi oss vid gymmets pool på solstolar och solade i 1 1/2 timme! GRYMT HÄRLIGT! Vi har nämligen fortfarande sommar här. Igår och idag har det varit 26 grader och strålande sol, härligt!

Just nu har jag dragit igång ett bullbak. Jag och Karin har lovat laget att bjuda på svenska kanelbullar så jag ska se till att hålla vad jag lovar. Nu ligger jag dock och vilar knät lite, bullarna ligger ändå och jäser. Karin åkte precis iväg en sväng till IKEA för att inhandla lite saker till vårat vardagsrum. Vi har nämligen möblerat om :) Det blev jättebra och nu återstår det bara att få upp lite detaljer på väggar mm. Tror det kommer att bli mycket bra när det är helt färdigt!

Imorgon ska jag till sjukgymnasten igen. Ska bli intressant att höra vad han har för tankar om mitt knä denna gång. Hoppas han tycker det ser bra ut och att jag får ta ytterliggare ett steg framåt i träningen!

Dags att ta tag i bakandet igen!

Ha det gott!


RSS 2.0