Semifinal

Tyvärr kan jag inte sitta framför tv:n ikväll och följa kvällens final mellan Turkiet och Tyskland. Jag hoppas dock att Turkiet vinner, skulle vara lite roligt! Jag tror dock att Tyskland blir det lag som tar sig till final eftersom jag tror att Turkiet har förbrukat sin tur i detta mästerskap...

Missar matchen då jag kommer att sitta i en bil på väg upp till Kiruna. Jag ska dit nu några dagar för att bla. uppleva midnattssolen, fjordar i Norge och Kirunafestivalen. Att dessutom ha trevligt sällskap gör ju det hela ännu bättre. Vi som ska dit är jag, Elin, Sussi och Niklas, tror det kommer bli grymt! Nu ska jag fara på 10 min... dags att packa datorn=)

Kram på er alla och hoppas ni får en trevlig stund framför tv:n!

Midsommarbröllop



Oj oj oj säger jag bara! Var på Sussi och Niklas bröllop på midsommarafton. Vigseln var precis lika vacker och rörande som jag hade tänkt mig. Jag hade svårt, eller rättare sagt det var omöjligt, att hålla tillbaka tårarna när de gav varandra sina äktenskapslöften. Sussi hade en jätte vacker klänning och var precis så vacker som bara Sussi kan vara. Även Niklas var väldigt fin och matchade Sussi med bland annat röda skor. Coolt!

Festen då... Efter en trevlig middag med väldigt många tal, filmer, uppträdanden mm så var det dags för dans. Det här var verkligen kvällens höjdpunkt. Vi dansade som aldrig förr och de som for från festen vid 3 tiden fick en känsla av att de var partydödare, då kan ni förstå att det var en grym fest! Vi som bestämt oss för att stänga festen rörde oss hemåt kring 05.30 och det efter att musikanläggningen lagt av. Jag är nästan säker på att festen skulle hållit på ett par timmar till annars. Niklas dansade som aldrig förr och efter att ha sett hans föräldrar vet jag vart han fått det ifrån. Vilka otroliga energiknippen!!!



hehe, det var lite skitigt på dansgolvet=) Jag var dock glad ändå!!!


Tack Sussi och Niklas för en grymt rolig fest! För mig får ni gärna gifta er igen, men bara med varandra såklart!=)


EM-resan i allmänhet

Nu är jag hemma i Umeå igen efter EM-äventyret. Det blev ingen mer match live med det känns så här i efterhand som att det var lika bra det. Jag är faktiskt glad att vi inte satt och åkte till Innsbruck sista kvällen och betalade dyrt för biljetter när Sverige ändå var så katastrofala som de var. Har aldrig sett ett landslag underprestera så kraftigt...  Ryssland förtjänade att gå vidare och de visade de verkligen i kvartsfinalen mot Holland. Jag hejar på Ryssland från och med nu, hoppas de tar hem hela skiten!

Hann även med att träna med laget ett pass. Det var jätte roligt att se alla igen och jag längtar verkligen till att säsongen ska komma igång. Jag är jätte nöjd med mitt beslut att spela i Schweiz ett år till så allt känns hur bra som helst! Blir nog en flytt ner i slutet av juli. Vi vill vara där under den Schweiziska nationaldagen, vore ju dumt att missa ett sånt bra festtillfälle=)

Det roligaste under resan, förutom matchen live, var matchen mot Spanien. Vi åkte till Innsbruck tidigt på morgonen den 14:e. Festen började redan i bilen på väg ner och slutade inte förrän kl 5 på morgonen. Det var en grym stämning i Innsbruck och det var otroligt mycket svenska fans på plats. Hockade upp med Nina Munter så hon vi hängde ihop hela kvällen/natten, hur skoj som helst!!! Kul att du var där vännen!


Jag, Helmi och Tove är laddade för match!!!!

1.Galet många Holländare i Bern. Pratades om mellan 100-150 tusen!
2.Jag, Niklas och Mattias med Salzburg i bakgrunden.
3.Vårt bästa party-trick inför Spanienmatchen:)

Tove, Nina, jag och Karin i fanzone unde Sverige-Spanien matchen.

Tyvärr slutade inte EM-äventyret lika lyckligt som vi hade hoppats på. Denna bild är den sista som togs under resan och den sammanfattar känslan sista kvällen...

men men, bara att gräva ner sig och komma tillbaka!

GRYMT!




Alla ord är överflödiga!=)

Det är sant! Trodde inte mina öron när Mattias pappa fixat fram två biljetter till matchen mellan Sverige-Grekland. Jag blev dessutom riktigt lycklig över att bara behöva betala 100 Euro för det, hade kunnat gå med på att betala ytterliggare lite till för att få gå på matchen... Väl på plats blev jag om inte ännu mer nöjd. Det var en helt otrolig stämning! Jag får ståpäls när jag berättar för folk om att jag varit där och om hur stämningen var, det var verkligen obeskrivligt! Denna semesterresa kommer att vara ett minne för livet och jag är så lycklig över att jag är här.

Här ser ni ytterliggare några bilder från matchen


kommer ytterliggare inlägg från denna resa lite senare.  Är ju tvungen att dela upp det lite så ni inte lessnar på all läsning=)

Grym solsemester

Jaha.. nu var det ett tag sen jag bloggade. Hade kunnat blogga lite tidigare om Tunisien men ville lägga upp bilder i samband med inlägget. Fick alltså vänta lite med det.. men nu så=)

Solsemestern i Tunisiska Sousse blev precis lika bra som jag hade hoppats på! Vi hade lite tur på vägen ner... vi hade bokat resan ner till Stockholm utan möjlighet till några som helst förseninagr. Vi skulle landa i Stockholm kl 20 och lyfta till Tunisien kl 22. Väl på Alvik fick vi reda på att ett plan var kraftigt försenat... Efter att vi fått hjärtat i halsgropen kom det fram att det var Norwegians plan och som tur inte SAS som vi skulle åka med... PJUH!!! Vi hade suttit och valt mellan dessa plan och utan egentlig anledning valt SAS. Hade vi valt fel där hade det fått blivit en vecka i Stockholm med några besök på solarieöarna... ;)

Att vara på semester är underbart. Jag hade fantastiskt trevligt sällskap, sol, bad och god mat. Att dessutom aldrig behöva bry sig om att laga mat och diska och så gör allt så lyxigt! Det enda som var lite negativt var att vi aldrig fick vara i fred. Tunisiska killar uppskattar verkligen svenska tjejer och deras beteende skiljer sig ganska mycket från svenska killars. Där nere granskas vi från topp till tå, det visslas, slängs kommentarer osv. De vill alla prata med oss och det spelar ingen roll om vi totalignorerar dem, det verkar de inte riktigt ta hänsyn till de stannar kvar ändå... men förutom det så var det riktigt riktigt bra... Tack Sofia för denna semester. Hoppas det blir fler i framtiden!

Här ser ni lite bilder från veckan....

Pannkaka med choklad, mumsig efterrätt!
Började med att göra oss av med alla döda hudceller
Vi började veckan med att peela kroppen ren.
Tog oss ut på tre löppass under veckan.
Jag och Sofia på väg ut och för middag.

Jag och Sofia vid hamen El Kantaoui
En av dagarna fick vi inte se mycket av solen. Vi hoppades dock in i det längsta...
Ett bevis på hur killarna där nere betedde sig.

RSS 2.0