Tunisien

Nu är allt bokat och klart. På fredag bär det av till Tunisien. Jag och Sofia flyger från Umeå kl 19 på fredag kväll och har sån tur att planet till Tunisien lyfter samma kväll kl 22. På lördag kan ni alltså tänka på oss när vi ligger där på stranden och steker våra kroppar... gaaaaah, vad jag längtar.

Nu ska jag snart ner på stan och fixa lite saker inför resan. Ska bland annat köpa ett EM-set med matchtröja mm för att kunna ha på EM. Blir nämligen till att fara direkt till Schweiz efter Tunisien. Vi landar fredag natt och flyget ner till Schweiz går söndag dag. Det blir alltså till att packa allt nu som jag behöver de närmaste tre veckorna... Ska nog även köpa mig en och annan tub med solskyddsfaktor. Jag har nämligen inte världens mest tacksamma pigment...

Vet inte om det blir nåt mer inlägg innan resan.. om inte blir det nog desto fler efter:)

Ha det så bra allesammans!

Tjao tschüss!


Melodifestivalen

Jaha, då var det avgjort då. Det gick ju inte riktigt som förväntat i årets upplaga av Eurovisionschlagerfestivalen... Jag hade faktiskt trott att vi skulle få en rätt bra placering men det tyder nog bara på att jag inte är så objektiv... 

Annars har det varit en trevlig men lugn helg. Spenderade fredagen ihop med Sofia. Vi gjorde egen sushi och drack vin. Det blev hur gott som helst och detta kommer stå på menyn mer än en gång denna sommar:)

Dags för att ta tag i min dag...

Tschüss!


Tråkigt med dåligt väder

Nu börjar jag snart klättra på väggarna. Hade verkligen sett fram emot att vara ledig men det är som inte lika roligt då det är kasst väder. Idag har jag i stort sett spenderat hela dagen med att kolla på Grey´s Anatomy. Lånade första boxen av Sofia och är snart klar med den. Hoppas jag kan låna tvåan snart. Jag är verkligen inte typen som kollar mycket på tv.. och jag måste erkänna att jag blir lite rastlös av det. Har kollat en dag och känner redan att jag hellre skulle göra annat. Önskar att fler var lediga dagtid...

Annars är det väl lugnt. Körde ett hoppstyrkepass med IKSU ikväll. Antar att jag inte lär kunna gå de närmaste dagarna. Men det är väl så det brukar vara så jag är van:)

Imorgon är det gymmet som gäller. Känner att jag har lite att ta igen. Skönt att verkligen sätta igång på allvar. Tänkte ta och springa en extra A1:a imorrn oxå, om jag nu kan ta mig ur sängen vill säga:)

Kram och god natt! 

Har det bra!

Nu har jag snart varit hemma i en vecka. Måste säga att jag än inte kommit in i ledighetskoman som man lätt hamnar i då man är ledig. Jag har nämligen vart uppe i bra tid alla dagar och har gjort vettiga saker av min tid. I onsdag var jag tex i Sundsvall med Sofia och Johanna. Jag hade mitt livs shoppingdag. Köpte en klänning, en kjol, två jeans, fyra linnen, en myströja, en annan tröja som jag inte vet vad den heter:) och underkläder. Det bästa var att det bara var riktigt bra köp, sånna som man väldigt sällan lyckas med! Jag lyckades med alla på en och samma dag. Sundsvall har grym shopping, bara att konstatera!

Annars hinner jag med att springa en runda varje dag, har bakat bröd, träffat vänner osv.

Det som var mest förvånade var att jag inte riktigt kände mig hemma i min egen lägenhet. Kändes som att jag bara skulle hyra den ett litet tag... Hoppas det känns bättre snart. Det borde det iaf bli när jag får upp lite mer personliga saker i den. Just nu är den rätt opersonlig, utan fotos osv. Ska göra en insats nästa vecka.

Måste dock erkänna att det känns sådär att det snöar... Igår när jag var ute och sprang så snöade det så mycket att det verkligen såg ut som en vinterdag. Som tur är ligger ingenting kvar på backen!

Nu ska jag ta mig ut på stan och göra lite ärenden...

Ha en bra dag!

Ny matchtröja

image366

Så här kommer det att se ut nästa säsong. Mattias hade tur, ingen spelare i Wiler hade tröja nr 6....


Vilken helg!

Helgen som var spenderade jag ihop med Mattias i Solothurn, det är nämligen där han kommer att bo nio månader med start i augusti. Vi hade en helt fantastisk helg där vi fick se anläggningen(som förövrigt var grym), hans lägenhet, staden, bli bjudna på grillmiddag och sola och bada vid anläggningen utomhuspoler. Att det dessutom var 25 grader och strålande sol gjorde inte helgen sämre direkt. Jag blev riktigt glatt överraskad och är riktigt glad för Mattias skull. Tror verkligen inte att han kan få det bättre någon annanstans! 

Förövrigt var det igår dags för mig att lämna min första säsong i Schweiz bakom mig och flytta hem för sommaren. Nu när jag skriver det här sitter jag i Umeå och har precis kommit in från en timmes joggingrunda. Har insett att Umeå är sig likt.  Jag sov hos Mattias i natt så jag har fortfarande inte sett om min lägenhet står kvar. Börjar bli dags att bege sig hemåt för att kolla läget. Ska bli skönt att komma hem på riktigt!

Detta är alltså mitt sista inlägg från min först säsong i Schweiz, men om jag känner mig själv rätt blir det nog ett och annat inlägg även i sommar. Hur som helst kommer jag att fortsätta blogga även säsong två, det kan ni lita på!

Puss och kram!

Sista dagen pà Walder

Idag är min sista arbetsdag här pà Walder. Började här den 27 augusti och nu är det den 9 maj, nästan nio mànader. Det är helt otroligt hur fort tiden gàr. Känns lite skumt att sluta faktiskt, har trivt sà bra. Tanken var fràn början att jag skulle ha varit kvar här men jag valde att säga upp mig. Det gjorde jag för att jag inte fick fara hem till Sverige sà länge över sommaren, kunde inte ta sà làng semester. Sen ska jag jobba 60% nästa àr och de behöver nàn pà 100% sà det tackade jag nej till. Nu vet jag inte vad jag kommer göra när jag kommer tilbaka men Dietlikon har lovat att det inte ska vara nàgra problem alls, sà jag litar pà dem. För mig spelar det faktiskt ingen roll vad jag jobbar med om det bara är tre dagar i veckan, dà gàr vilken jobbvecka som helst fort. Självklart hoppas jag att jag fàr ett jobb som varit lika utvecklande som det här men det är absolut inget jag kan räkna med. Det blir nog bra hur som helst!

Ikväll ska jag àka inlines igen. Ser verkligen fram emot det!

Annars är det verkligen dags för mig att börja förbereda hemresan. Har inte ens börjat fundera pà vad jag ska ta hem och vad som ska lämnas. Blir nog en hel del att släpa pà iaf. Jag har iaf sàn himla tur. 20 kg kläder är ju ingenting sà det kommer jag överskrida med hästlängder men Mattias kommer ner imorgon sà han kan hjälpa mig att ta hem allt, perfekt!=) Vi ska ha en helg i Bern och kolla in vad Mattias har att vänta sig, ska bli mycket intressant:)
Ser fram emot att du ska komma hjärtat, vi ses imorgon!;)

Glidar-Ina

Nati klagar alltid pà att jag har sà mycket ledigt och sà kanske det är... vad vet jag... Men det blir ju ofta sà när jag vill fara hem, har besök osv... Idag är det dock inte samma anledning som annars. Jag jobbar idag bara till lunch för att sen gà hem enbart för att njuta av det fina vädret=) Sà najs! Känner att jag màste passa pà att njuta medans jag kan. Idag har vi 23 grader och stràlande sol, i Umeà kan jag inte tänka mig att jag den närmaste tiden fàr sàhär bra väder, alltsà- det gäller att passa pà=)

Super-Helmi & Prima-Ina forever!

Idag är en mycket bra dag! Pratade med Karin för en stund sen... hon har bestämt sig för att komma tillbaka=) Det blir alltsà ytterliggare en säsong för oss ihop här nere sà jag behöver inte längre oroa mig för att bli ensam!!! Wiiiiiieeeeeeeeee!

Förutom det sà skiner solen även idag. Jag ska ikväll ut och jogga med Simi och sen äta middag med dem. Ser jag fram emot!

Hoppas ni har det bra där hemma oxà!

Förretsen... Idag har Carina (Karina) namnsdag oxà, sà passande=) hihihi

Fantastisk kväll

Idag har jag hunnit med mycket! Jobbade nästan heldag(till 16.15) sen var jag förbi Salming och pratade lite med dem. Efter det hade jag möte med ordföranden i Dietlikon om det som ska fixas innan jag far hem och vad vi ska ändra i kontraktet... det bästa kommer sist...

Jag har precis kommit hem från en grym kväll ihop men Nati, Rebi och Silvi. Vi var i närheten av flygplatsen och åkte inlines i en timme i solen. Åh, vad grymt!!! Tack Elin för den grymma presenten(fick inlines av Elin i 25-års present), den hoppas jag jag får mycket användning av!

image360
                                
1. Nati, Silvi och Rebi
2. Jag och Rebi precis efter vi kommit dit
3. Nati bjöd på glass då vi kommit halvvägs
4. Från fikaplatsen kunde vi på nära håll se massa plan som landade


Besök

Åh vad mysigt det är med besök! I morse körde jag Elin och Sofie till flyget. Elin har varit här sedan i tisdags och Sofie kom i torsdags morse. För en gångs skull har det även varit fint väder under tiden jag haft besök så det kändes riktigt kul.
Det har självklart blivit en hel del träning. En joggingrunda på 60 minuter har vi hunnit med alla dagar. Elin sa att det kändes som att hon varit på träningsläger=)

Annars har vi hunnit med sightseeing i Zürich, en dag i Luzern och ytterliggare en dag i Zürich, men då bara för att njuta av det fina vädret=)

Jag är jättenöjd med helgen men ser redan fram emot helgen som kommer, då kommer nämligen Mattias ner!

Här är lite bilder från helgen som var:

   
Zürich

    
Luzern

näe nu är jag less! Vet inte vad jag gör fel men bra blir det då inte... Bilderna jag försöker lägga upp kommer upp på tvären, går inte att förstora och nu vill den inte heller lägga upp fler bilder... suck. TRIST!

Jaja, ni får helt enkelt hålla tillgodo med det som finns!

Kram och god natt!


  

Locarno

Tänkte lägga upp lite bilder från det att Mattias var här. Jag har varit lite dålig på att ta tag bloggandet så jag lägger upp lite inlägg nu efterhand om saker jag gjort. Locarno besökte vi iaf för tre veckor sen ungefär. Det var en fantastiskt mysig liten stad i södra Schweiz. Jag hoppas jag återvänder dit under mitt kommande år här nere, för de här delarna av landet vill jag gärna se mer av!

 
  

Jag stannar

Nu är beslutet fattat, jag stannar i Schweiz ytterliggare en säsong. Beslutet var jag tvungen att lämna senast den 1:a maj och det var inte lätt vill jag lova. Det känns dock skönt att slippa våndas över det här mer och jag är nöjd med beslutet jag har tagit. Jag hade två bra alternativ så nu när jag valt ett kommer jag köra stenhårt på det.

Detta var det svåraste beslutet jag fattat i mitt liv och jag har grubblat över det i flera månader. Nu på slutet har jag haft känslorna på utsidan och haft lätt till gråt, vilket verkligen inte är likt mig. Har varit rädd att fatta "fel" beslut och räddast har jag varit för att bli ensam. Det året som varit har jag alltid haft Karin runt omkring mig och det har gett en otrolig trygghet, nu var jag tvungen att fatta beslutet utan att veta om jag blir själv här eller inte. Det var nämligen det som var orsaken till att jag var så tveksam. Jag älskar att uppleva saker och att se mycket, det är en av anledningarna till varför jag är här nere. Att behöva göra det själv är dock inte något jag vill och det är inte så många fler än Simi och Tanja som gärna gör så "långa" utflykter som vi vill. När Karin är här har jag alltid en vän och resekamrat vid min sida, det gör det hela ännu roligare! Då Karin inte kunde fatta sitt beslut i förrgår valde jag tillslut att chansa lite och stanna kvar. Jag är nöjd med beslutet hur Karin än gör men självklart hoppas jag verkligen att hon kommer tillbaka, det är så tomt här utan henne. Karin - jag saknar dig!



RSS 2.0