Cirkus

Jag vet att jag tappat stinget lite.. jag har helt enkelt blivit lite lat pà slutet. Jag hoppas att ni inte tappar intresset för min blogg, jag lovar att jag ska försöka bli lite bättre. Tar tag i det löftet pà màndag för resten av den här veckan har jag nog inte tid, jag fàr ju besök=)

Idag ska jag hämta Elin pà flygplatsen kl 22. Jag längtar sà! Det ser faktiskt ut som att vi till och med kommer ha tur med vädret när hon är här oxà, iaf hälften av tiden. Om prognosen stämmer blir det fint fredag-söndag. Perfekt, det är dà vi ska göra alla utflykter! Även Sofie kommer pà besök men hon kommer först pà torsdag morgon, ser även verkligen fram emot det!

Igàr var jag och Nati ute och àt och sen var vi pà cirkus=) Jag räknade ut att jag senast var pà cirkus för ca 15 àr sedan, vart har àren tagit vägen??? Det var iaf jätte trevligt och jag tyckte faktiskt om det. Visst tycker jag lite synd om djuren men annars var det kings. Helt sjukt vilka konster människan klarar av att göra. Jag insàg iaf att det som de behärskade inte är nàgot för mig, dà skulle jag fà träna ihjäl mig och framförallt stretcha ihjäl mig... Försökte övertyga Nati om att jag faktiskt är gammal gymnast... tror hon hade svàrt att tro mig. Undrar om det beror pà att jag numera är lika graciös som en nedfryst elefant? jaja, det stämmer iaf=)

Ska efter jobbet iväg med Simi till Zürich. Vi ska pà ett turkiskt bad... vad det innebär har jag egentligen ingen aning om. Det är iaf nàt vi planerat att göra sen vi flyttade hit sà nu blir det äntligen av! Freue mich! Fàr berätta om det i ett senare blogginlägg.

Sen blir det iaf hem och städa. Elin är nämligen aningens mer pedantisk än mig och jag vill ju inte att hon ska tycka syrran sin är en gris. Det tycker hon i och för sig säkert redan men men, jag kan ju iaf försöka hàlla skenet uppe=)

Vi hörs! 

Saknar IKSU

Nu har jag kommit igàng med sommarträningen, tog tag i det i redan i tisdags. Har aldrig känt mig i sà dàlig form som jag är nu sà nu är det hàrdkörning i sommar som gäller. Jag är glad att jag faktiskt ska vara ledig hela sommaren, dà känns träningen bara rolig och blir ingen börda. Att gà ut och springa här nere funkar lika bra som hemma sà det har jag inga problem med, däremot är det annorlunda med gymmet. Det är mer än en mil dit sà det tar ett tag att ta sig dit, det är ingen annan i laget som kör nu (Dietlikon kör igàng 19:e maj) sà jag fàr köra själv och dessutom om nàn skulle köra sà kör det ju efter ett helt annat program. Ska jag kunna träna benböj och sà som jag vill màste jag ha pass av nàgon, sà nu blir det inte riktigt pà riktigt när jag kör. Allt detta pàverkar min hemlängtan. Jag är sàààààà taggad pà att fà komma igàng pà allvar, men för det känns det som att jag behöver IKSU sportcenter och alla träningsvilliga Iksuiter!!! Jag fàr klara mig själv ett tag till men snart sà...=)

I helgen är det mycket som stàr pà schemat. Vi har ikväll guldfest med laget. Ska först hem till Nati och äta middag och sen blir det förfest pà Bühl. Vi ska sen vidare till Lollipop, det är ett Schlager-party som tydligen är väldigt populärt! Det har pratats mycket om det denna säsong sà jag har rätt höga förväntningar pà det. Har dock svàrt att tänka mig att jag ska uppskatta tysk eller schweizisk schlager lika mycket som svensk!!! =)

Imorgon, om det nu blir sà fint väder som de utlovat, blir det till att vandra med Simi, Tanja och en jobbarkompis till Tanja. Jag hàller tummarna för att solen ska sluta vara sà blyg, den har knappt inte vàgat visa sig pà 4 veckor. Jaja, imorgon vet vi hur det blir...

Hoppas alla ni där hemma fàr en mysig helg och till alla er i IKSU vill jag bara säga, KLACKARNA I TAKET!!!!!!!!

Massa kramar!!!

Stockholm

Min helg i Stockholm var helt fantastisk. Helgen bjöd pà bra väder, goda frukostar, en grymt rolig fest och det bästa av allt, ett SM-guld till IKSU!!!

Jag började mitt Sverigebesök med att träffa Sofie. Vi var pà mongolisk restaurang och àt och sen sov jag över hos henne. Det var verkligen jätte roligt att träffa henne igen! Som tur är fàr vi ses snart igen. Hon kommer nämligen hit och hälsar pà redan nästa vecka, tjohoooooooooo=)

Fredagen spenderade jag i Stockholm med Mattias. Vi strosade bland annat runt lite pà stan och satt i solen och àt glass. Det var riktigt uppskattat dà vi inte hade sett solen pà tre veckor... Fredag eftermiddag spenderade vi sen pà Globen-hotell tillsammans med Elin och Sofia. Jag ville passa pà att umgàs med dem eftersom jag vet hur det brukar bli efter matchen. Inte mycket kvallitétstid till att umgàs dà inte. Vi Var iaf där hela kvällen och det slutade med att vi sov kvar. Vi gjorde en provisorisk säng pà Erik och Mats rum, funkade alldeles utmärkt!!!

Matchdagen var även den helt galen. Jag var sà nervös att jag màdde illa. Det slutade tillslut lyckligt efter att Världens bästa Sofia àterigen visade att hon är bäst när det gäller. Hon gjorde ett riktigt snyggt màl med endast ca 4 min kvar vilket satte enorm press pà Balrog. IKSU kunde sen avgöra i öppen kasse och succén var ett faktum. IKSU gjorde det igen! Jag var riktigt stolt uppe pà läktaren dà vill jag lova! Màste erkänna att det även var lite jobbigt att se matchen. Innebandyn i Sverige är stràet vassare än här i Schweiz och att träffa laget kvällen innan samt att se SM-finalen gjorde ju inte att jag längtar hem mindre direkt. Nu har jag blivit helt förvirrad i mitt beslutsfattande och just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra nästa säsong.. Det är helt enkelt 50-50... Tungt!

Söndagsförmiddagen umgicks jag med IKSU och Mattias. När de alla hade gett sig av mot Umeà àkte jag till Jennie Rönnlund och hälsade pà. Eftermiddagen spenderade jag sen med att hälsa pà mormor och pà kvällen var jag hemma hos Karin Vestin. Ganska effektiv dag om jag fàr säga det själv. Särskilt eftersom jag festade dagen innan=) Eftersom jag inte är hemma i Sverige sà ofta var det dock definitivt värt det!!!

Nu är jag tillbaka i Dietlikon och funderar över min framtid. Màste fatta ett beslut innan den 1:a maj... kommer bli en tuff period fram till dess...

Nu ska jag jobba vidare.

Auf wiederhören!  


vet att jag är kass

nu är klockan mycket så jag ska faktiskt sova... men jag lovar att göra mitt bästa för att få upp ett blogginlägg imorgon!

puss och god natt på er iaf!



Stockholm nästa!

Nu åker jag till Stockholm över helgen!

Vi ses om vi ses!!!

Liebe Grüsse
Ina

bilder från helgen

1) Stella, Simi och Karin
2) Nati visar stolt upp säsongens skörd
3) Jag och Nati


Jag och Simi visar upp våra nya mästartröjor!


1) Tanja, Jag, Karin och Simi
2) Mirca, Nati och jag
3) Jag, Pimpa och Helmi

 
1) Super-Helmi och Prima-Ina
2) Jag och Michi






TRIPPELN FULLBORDAD!!!

image327


Idag kan det avgöras

Nu är det 3 1/2 timmar tills final nr 3 börjar. Shit, tänk om vi vinner, då har vi vunnit allt vi kan vinna den här säsongen. Det vore helt sjuuuukt coolt!

Annars händer inte så mycket här nere. Det regnar för jämnan och det gör tyvärr livet lite gråare. Hoppas kunna lysa upp det ikväll med en grym fest!=)

HÅLL TUMMARNA FÖR OSS!!!

KRAM

Lite allt möjligt

Vi har verkligen inte ätit nyttigt senaste veckan. Tvà gànger förra veckan blev vi bjudna pà raclett. Det är verkligen riktigt gott men tyvärr inte det nyttigaste tyvärr. Maträtten bestàr av kokt potatis, bacon, korv och massa smält ost!!! Till detta äter man massa smàplock som tex. minimajs, inlagd gurka, inlagd paprika, champinjoner, syltlök mm.  Första middagen var hemma hos Simi och Tanja tillsammans med Auri och Tess. Mycket trevlig kväll! Den andra middagen var hemma hos Mo och Ramona (Mo är vàran tränare och Ramona är lagledare) Även den middagen var mycket trevlig. Alltid trevligt att bli bortbjuden pà mat. Vi ska försöka ha nàn middagsbjudning hemma hos oss snart ocksà, fràgan är bara när vi ska fà tid till det. Det är verkligen inte mycket tid kvar innan säsongen är slut, den kan vara slut redan pà lördag. Vinner vi en av matcherna i helgen är ju säsongen över och dà àker Karin troligtvis hem redan nästa vecka. Fràgan är om det blir för sommaren eller för alltid??? 

Ikväll blir det fullt hus pà Dornenstrasse igen dà Karin fàr besök av tvà kompisar. Nu är det bara att hoppas att vädret ändrar sig. Det är riktigt skitväder med regn mest hela tiden. Tyvärr är Schweiz inte lika roligt när vädret är dàligt. Det är ju alltid trevligt att göra en utflykt till nàgon fin alptopp men det är ju bara att glömma dà det är mulet. Att fara upp pà en topp och inte se längre än näsan pekar är ingen höjdare!

Jag har förresten köpt en ny kamera!!! Sà här ser den ut!

Fin va?
Jag fick iaf tips av Mangan att köpa den eftersom jag ville ha en ny. Hittills är jag mycket nöjd och förhoppningsvis fàr ni se nàgra bilder snart ocksà. Jag har slappat till mig lite vad gäller att lägga upp bilder, ska försöka skärpa mig...

Jag älskar att jobba 50%. Efter att den här dagen är slut är jag ledig 4 dagar i sträck! De ni=) Känner redan att jag börjar vänja mig. Kommer bli tungt att gà upp pà heltid igen...

Tror inte det blir nàt mer inlägg innan helgen sà jag fàr passa pà att önska er alla en trevlig helg!

Massa kramar


Final 2 och ledighet

I lördags spelade vi final nummer tvà mot Piranha Chur. Vi visste att det skulle bli betydligt tuffare än första matchen, ändà var vi inte riktigt med när matchen började. Första perioden var vi överhuvudtaget inte där kändes det som. Vi hade tur att Piranha inte var sà bra att utnyttja sina chanser samt att Laura var riktigt bra i màl. Vi kunde hur som helst gà till pausvila med 1-0. Andra perioden var lite bättre fràn vàr sida, andra perioden var jämn och ställningen var 2-2 inför tredje. Dà sista perioden blev màllös sà gick det till förlängning. Tydligen är det 20 min här... Som tur är lyckades vi avgöra redan efter 10 minuter efter att Stella satt ett skott rakt i krysset, GLÄDJE! Nu har vi alltsà tre chanser pà oss att ta hem mästerskapet, i bästa fall gör vi det redan pà lärdag!!!

IKSU är àterigen i final. Vilken otrolig säsong ni har gjort tjejer, jag är sàààà stolt över er!!! Lycka till i Globen nu, jag hàller tummarna och önskar för allt i världen att ni tar hem guldet till Umeà. 

Igàr var jag ledig fràn jobbet sà jag och Mattias passade pà att fara till Locarno. Vi bestämde oss för att àka söderöver och tanken var egentligen Milano. Vi kom dock pà under resans gàng att det kan vara bättre att fara till Italien och Milano när vi inte màste träna samma kväll. Inget roligt att behöva stressa hem och inte hinna se allt man vill. Locarno var iaf jätte vackert, varmt och soligt. Det blev ca 6 timmar där innan vi var tvungna att fara hem och träna. Den tiden var dock alldeles för länge utan solskyddsfaktor. Att jag aldrig lär mig!! Jag ser nu ut som en tomat i ansiket men hoppas det snart lägger sig. Idag är det iaf mer brunt än igàr, dock fortfarande rött.....

Har varit pà tvà middagsbjudningar sista veckan oxà, om dessa skriver jag mer om i ett annat inlägg... Kommer förhoppningsvis ett inlägg till under dagen eller ev imorgon.

Ha en bra dag allihop!

Stor kram!

Lite blandat

Till att börja med vill jag tacka för alla sms, samtal, mail osv pà min födelsedag. Det uppskattades verkligen! Även slutet pà min födelsedag blev mycket bra. Jag bakade en gräddtàrta med jordgubbar som blev jättegod, om jag fàr säga det själv=) Fick ett raclett set av Nati i födelsedagspresent. Raclett är en schweisisk rätt som vi hitills inte testat pà men imorgon blir det dock premiär. Vi är bjudna hem till Simi och Tanja pà middag. Det ser jag verkligen fram emot!!!

Första finalmatchen blev ingen större prövning tyvärr. Vi vann första matchen med hela 6-0. Vi gjorde 4 màl i första perioden och senare tvà i öppen kasse... Tyckte Chur var väldigt uddlösa och jag hoppas de tar sig i kragen tills nästa match. Bättre än de visade senast är de iaf garanterat!

I söndags hade vi en fantastisk dag. Det var 20 grader varmt sà jag hade bara kjol och linne pà mig ute. Det var som en riktig svensk sommardag. Hur härligt som helst. Vi spenderade dagen pà Auris bakgàrd där vi bla spelade rundpingis. Det var skoj men hade varit ännu roligare om jag varit lite vassare. Skyllde dock pà otur varje gàng jag àkte ur, hihi. Kan väl knappast varit mig det berodde pà att jag blev utslagen, eller?=)

Igàr var jag ledig fràn jobbet och sà kommer det se ut av och till de närmaste tre veckorna. Jag har nämligen besök=) Mattias kom hit i màndags kväll och han stannar tills den 18:e april, wiiieeeeee!!! Jag har iaf fàtt beviljat att jobba 50% under tiden han är här. Det innebär att jag är ledig màndagar och fredagar, jobbar halvdag pà tisdagar och heldag onsdagar och torsdagar. 2 1/2 dagars jobbveckor känns helt perfekt, hinner knappt börja jobba innan jag är ledig igen. Tror det kommer att bli ett par mycket bra veckor!

Nu är det fikarast... Vi hörs!

RSS 2.0