Tack och hej!

Som ni märkt händer det inte mycket på min blogg nu. Anledningen är att jag har bestämt mig för att sluta blogga. Bloggen startade jag upp för att kunna meddela er här hemma, samt för att senare minnas bättre själv, hur jag mådde och vad jag gjorde under min tid i Schweiz. Nu är min tid i Schweiz slut och i och med det även bloggandet...

Tack alla ni som följt min blogg!

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Kramar
Ina


Besök hos en kär vän!

I torsdags var det med en ledsen känsla jag lämnade Schweiz bakom mig. Jag har trivts otroligt bra där och kommer att sakna de fantastiska människor jag lärt känna där. Jag kommer även att sakna de korta bortamatcherna, fritiden som det medför samt utflyktsmöjligheterna.

Trots att det kändes lite tråkigt hade jag något roligt att se fram emot här hemma. På Arlanda stod nämligen Erika(en fantastisk fin vän som jag pluggade med i Umeå) och väntade på mig! Hon kom dit ända ifrån Borlänge bara för att hämta mig! :)

Jag spenderade sen torsdag till söndag i Borlänge ihop med Erika, hennes trevliga pojkvän Anders samt Sofie som kom på besök lördag till söndag. Även Sofie är en väldigt bra vän som numera bor i Stockholm men som även hon pluggade i Umeå med oss.

Tiden hos Erika fördrevs med mycket prat, skratt, mat och allmänt mys. Vi hann även med att vara lite kulturella då vi begav oss ner i Falu Koppargruva. Intressant!



Vacker sommarkväll vid sjön som ligger i närheten av där Erika bor

1. Byn där Erika och Anders bor
2. Erikas hus sett från vägen
3. Erika bor i den högra delen

1. Erika, Sofie och jag nere i gruvan
2. Mineraler från berget som sen blir falu rödfärg
3. ...

1. Vi i full mundering
2. Gruvan utvändigt
3. kort taget inne i gruvan


1. Sushimiddag. SJUKT GOTT!
2. Sofie var snäll och diskade
3. Jag och Erika

I söndags begav jag mig från Erika i Borlänge till Elin i Uppsala. Nu sitter jag här och ser fram emot middagen Elin ska bjuda mig på.

Imorgon kommer Cédi och så blir det allsång på skansen :)

Adjöss!

Utomhusbio

För ganaske precis en vecka sedan var jag och Cédi på bio, men inte vilken bio som helst. Det var nämligen utomhus. Bion var inne i en skog vid en vacker liten sjö full av foreller. Tyvärr började det regna när vi kom dit men det gjorde inte så mycket eftersom det fanns tllräckligt med sittplatser för alla även under tak. Vi kurade ihop oss under våra filtar och myste till filmen Benjamin Buttons otroliga liv. Mycket mysigt!


Innan vi åkte till bion gick vi och åt på en av Cédis favoritrestauranger. Som ni ser serverade de inte stans minsta pizzor direkt


Så här såg det ut runt ikring

Bergen blir så otroligt vackra vid solnedgång...

Alla glada biobesökare

Idag ska jag dra igång med träning igen. Tog nämligen en ofrivillig paus igår pga magsjuka. Usch och fy!!! Egentligen var jag som sjukast natten till söndag och även under söndagen men eftersom jag inte fick i mig mer än en halv skål buljongsoppa och en isglass under söndagen valde jag att avstå från träningen även igår. Idag känner jag mig återigen helt frisk så då blir det gymmet :)

Kram och hej!


tennis

Har haft en ganska lugn vecka där vi tränat mycket samt njutit av det fina vädret. Har haft runt 30 grader denna vecka vilket gjort att det varit rätt tungt att träna. Istället har det varit mysigt att äta kvällspicknick vid älven, sola och bada på en badplats samt äta frukost ute på tomten. Finns fördelar och nackdelar med det mesta.

Igår kväll var vi och spelade tennis med Cédis bästa vän Yves och hans flickvän Jessica. Har bara spelat tennis en gång tidigare i mitt liv och hade fått för mig att jag inte tyckte det var så roligt men ack så fel jag hade. Fick innan vi började två-tre tips av Yves som själv spelat topp 100 i Schweiz samt har den högst tennisutbildningen som går att ha här i Schweiz. Inte så tokigt med andra ord.

Här ser ni lite bildbevis

Jag i lite olika poser

1. Cédi
2. Mitt tennismotstånd Jessica
3. Jessica, jag och Cédi på tennisplatsen där vi spelade.

RSS 2.0