Lite av varje...

Tyvärr har vi här nere i Schweiz inte haft lika tur med vädret som ni har haft hemma. Detta har dock inte stoppat oss från att hitta på saker ändå.. Unnar er där hemma det vackra vädret och hoppas många av er har semester så ni även kan passa på att njuta av det!

Jag älskar körsbär... LYCKA!

Var och plockade körsbär ihop med Cédis mor hos en kompis till henne. Vi fick så mycket att vi även passade på att göra lite körsbärssylt. Första gången jag gör sylt... det innehåller SJUKT MYCKET socker!

Sen har det även varit stadsfest här i Solothurn - Märetfescht! Tyvärr var det ingen kanonsommardag så det var inte så varmt men det regnade iaf inte!


Som avslutning kan ni få se lite bilder från helgens jobb. Vi jobbade denna helg i St. Moritz där vi stod i baren. Temat var Western... Kul var det och tiden flög förbi. Över 13 timmars jobb blev det tillslut!


Nu ska vi gå och lägga oss... är helt magiskt trötta efter att ha sovit lite två nätter efter varann. Imorgon blir det till att sova ut och sen är det två träningspass som ska göras, löpning och överkropp.

Nattinatti!

Kommentarer
Postat av: Stefan

Du får hälsa mannen din att han har bra smak vad d gäller klocka!! ;)

Har en likadan! :)

2009-06-30 @ 22:24:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0