En dag i Zug

Igår kväll hade vi match borta mot Zug. Eftersom vi fått en lunchinbjudan till Mary (lagkompis som bor i Zug) så passade vi på att fara dit lite tidigare för att även hinna se staden. Tycker att Zug var en mysig stad, precis som alla andra städer i detta land. Gillade framförallt gamla stan och delen ner mot sjön. Med till Zug var även Karins bror Kalle som var här på besök över helgen!


I Zug fanns även ett fågelzoo eller nåt liknande. Många fåglar i bur fanns det iaf...



Här är några bilder från gamla stan...



På kvällen spelade vi som sagt mot Zug. Matchen slutade 9-0 till oss trots att vi hade ett väldigt skadedrabbat lag. Vi spelade på två femmor eftersom vi inte hade folk till mer. Trost att vi inte spelade med den "vanliga" laguppställningen kunde vi trots det hålla en hög nivå. Resultatet talar sitt tydliga språk, Zug hade inte en chans!

Igår kväll blev det utgång i Zürich med några lagkompisar. Riktigt skoj att komma ut och dansa lite!

Nu har jag precis skypat med Elin om helgen som varit och innan det har det varit julbak på Dornenstrasse med några lagkompisar. Mer om det kommer i nästa inlägg.

Trevlig 1:a advent på er allihop!!!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Grattis till segern, roligt att ni krossade! :-) Kul att ni är så duktiga på att se alla fina städer, jag håller med om att det verkar mysigt även i Zug! Kramkram, vi hörs ikväll!

2008-12-01 @ 17:30:52
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0