Pyjamasparty

Det var sààà mysigt att ha tjejerna pà besök igàr. Vi bakade pizza, àt marängsviss och kollade pà "pà rymmen med Pippi Làngstrump". Barnen fick sina födelsedagspresenter ocksà och de verkade vara väldigt nöjda àt dem. Anna och Julia fick varsin salmingklubba och Sara fick ett mjukisdjur. Det var mycket passande att Anna fick en klubba dà hon nyligen lyckats tappa bort sin. När vi skulle sova fick Sara lite hämlängtan sà Karin skjussade hem henne till mamma och Pappa. Jag kan förstà att det inte är det lättaste att sova borta när man är 6 àr. Anna och Julia stannade dock kvar sà vi fick trevligt frukostsällskap i morse ocksà.

Tack för pyjamaspartyt tjejer, hoppas ni hade lika mysigt som vi!!!


1. Julia smetar pà lite tomatsàs pà pizzan
2. Karin och Sara tillsammans med Saras nya gosedjur
3. Anna, Karin och Sara vis matbordet
4. Sara, Julia och Anna


1. Marängsviss, MUMS
2. Mys i soffan framför Pippilàngstrump
3. Trötta tjejer

Om ett par timmar drar slutspelet igàng, hàll tummarna!!!

Trevlig helg förresten!


Kommentarer
Postat av: Sofia Ahlehjelm

Hej gumman! Vilka mysiga bilder! Jag hade gärna myst mer er och Pippi Långstrump! :-) Lycka till i slutspelet och ha en trevlig helg! KRAM!

2008-03-14 @ 15:16:36
Postat av: Anonym

Det var det bästa partyt pà länge! Vi hade det jättemysigt hos er! Tusen tack för att ni finns: ni lagar bättre pizza än mamma, ni har godare frukost än hemma, hos er fàr vi äta framför tv'n en vanlig torsdag...... vi tror vi flyttar!!!!!! Vi älskar er, kram: Anna, Julia och Sara!!!!

2008-03-22 @ 22:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0