FINAL!

Kom för en stund hem från en bortamatch mot Red Ants Rychenberg. Det var semifinal i cupen och vi var alltså tvugna att vinna om vi ville spela cupfinal. Och det gjorde vi!!!=) Vi gjorde två snabba mål i första perioden och efter det kändes det som att vi kontrollerade matchen till slutet. Vi lyckades tillslut vinna med 6-3 vilket var ett mycket rättvist resultat!

Idag har vi haft en helt fantastisk dag här nere. Det var strålande sol och 12 grader varmt. Jag och Karin tog oss ut på en promenad och det var hur härligt som helst!! Vet inte om det egentligen är tillåtet att njuta så mycket av det varma fina vädret för det talar väl för att nåt inte riktigt stämmer...= /

Nu ska jag hoppa i säng. Imorgon väntar ju som sagt en ny match mot Red Ants Rychenberg, då är det första  matchen i finalpolen här nere. De sex bästa lagen gör nämligen nu upp om de fyra slutspelsplatserna. Nu spelar vi bara en match mot varje motståndare och det är lottat vilka vi får hemma respektive borta. Vi har haft hur tur som helt med lottningen och fått de motståndare som spelar längst ifrån oss på hemmaplan=) Sikken tur va?=)

Auf Wiederhören!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0