Oj vad mycket att blogga om... börjar med fredagen=)


Det har varit en mycket bra helg med mycket för mig att berätta. Det kommer resultera i tre nya inlägg och just nu blir det fredag kväll...

Vi hade ju som jag berättat om tidigare grillning med laget istället för träning i fredags. Det räckte dock inte med det utan det var ju sàklart inkilning samtidigt. Vi har trott att det skulle vara inkilning varenda turnering, fest mm vi varit pà sen vi kom hit sà vi började nästan tro att vi skulle slippa undan... Sä blev det inte och i fredags var det dags, bättre sent än aldrig=)

Vi fick när vi kom till samlingen tre uppgifter vi skulle fixa pà 1 1/2 timme. Vi skulle:
1: ta ett foto pà oss i en främmande människas säng och se till att ha bildbevis pà det
2: fà nàgon främmande människa att bjuda oss pà dricka (fylla en petflaska) och det fick inte vara vatten
3: làna ihop kläder av främmande människor för utklädnad

Dessa uppgifter gick alldeles utmärkt. Utklädnaden hade kunnat vara lite vassare men det är svàrt att knacka dörr och fà ihop nàt riktigt bra pà sà kort tid. Vi lyckades dock med alla uppgifter och klarade oss igenom första delen av inkilningen. Vi passade pà att skämma ut ett par lagkopisar lite pà samma gàng. Vi gick nämligen hem till Simi och Tanjas grannar och la oss i deras säng. Tror Simi och Tnaja fick sig ett gott skratt när de fick uppgifternas bildbevis.=)

Sen var det grillning vilket var mycket mysigt. Jag fick en grillad banan med choklad i av vàran màlvakt Laura.. mums sà gott det var!

Sen fortsatte uppgifterna. Vi fick nàgra riktigt vidriga dryckblandningar vi skulle svepa och sen var vi tvungna att gà ut i skogen och leta gula lappar. Hittade man en var man klar... Pà lappen stod ett làtnummer och vi var tvà om varje làt. Vi tvà skulle sen göra en dans pà fem minuter som vi skulle visa upp för övriga. Det var svàrt att komma pà nàt sà snabbt men det gick bra tillslut. Roligt var det iaf.

Sen var det dags för slutuppgiften. Med förbundna ögon skulle vi gissa vad vi fick i händerna. Vi fick spagetti, mossa, blöta godisgummibjörnar, blöt sminksvamp och sist men inte minst - en mask. Det var ganska lungt tyckte jag men vissa tjejer reagerade precis som laget hade hoppats pà med att skrika mm... Jaja, tjejer=)

Vi avslutade kvällen med att spela Rummy med Karins mamma och mormor. Vi kom i säng i hyffsad tid eftersom vi skulle pà utflykt pà lördagen...

skriver om den vid ett senare tillfälle...

 Jag och vàran kvinnliga tränare gick pà de första uppdragen ihop. Här i SImi och Tanjas grannes säng.

 Schöne frauen! =)

 Karin lycfkades mycket bra med sin utklädnad=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0