Sjukskriven några dagar

Jag hade en tid hos läkaren idag kl 12. Jag bokade tid i fredags för att klubben verkligen ville det. Jag kände oxå att det kanske inte är fel att kolla upp det. Foten var dock inte så farlig och tydligen är det ledbandet som är lite trasigt. Det var inte helt av men lite av det hade gått av. Han kände på den och tog lite röntgenbilder och så. Han rekommenderade mig inte att spela denna veckan heller men det verkade inte heller som att han tyckte det var helt korkat heller. Jag väntar och ser hur det känns helt enkelt.

När jag ändå var hos läkaren passade jag på att fråga om en huvudvärk jag dras med. Jag har nämligen haft huvudvärk sen torsdag eftermiddag och den är inte nådig. Inte ens huvudvärkstabletter hjälper. Ibland gör det så ont att tårarna är nära att komma. Huvudvärken finns alltid där men blir sjukt mycket värre då jag ställer mig upp, hukar mig ner, rör mig lite hastigt mm. Alltså ganska ofta. Fick i alla fall träffa en huvudspecialis idag när jag lix var där. Hon visste inte var det var men sjukskrev mig tom onsdag då jag har en tid hos henne kl 10. Jag hoppas verkligen hon kan säga vad det är och att vi kan göra något åt det. Jag börjar redan tappa humöret mm. Svårt att hålla sig glad och uppåt när man helst bara vill skjuta sig själv. Ni förstår säkert vad jag menar.

Nu ska jag i alla fall ta en tupplur.

Kram                        

Kommentarer
Postat av: Anna

Aj då...den där huvudvärken var ilsken. Hoppas att du piggnar på dig och att huvudvärksdoktorn kan hjälpa till.
kram

2007-11-19 @ 20:04:20
URL: http://aanderson.blogg.se
Postat av: Helmi

Hello darling! Hoppas att du mår bättre snarast! Finns här för dig när du behäver hjälp eller lite sällskap bara :) kram kram

2007-11-19 @ 23:14:08
URL: http://karinhjelm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0