En kanon helg i de östra delarna av Schweiz

Är sliten efter en otroligt bra helg i trakterna kring Chur. Åkte dit i lördags förmiddag för att strosa runt i staden och se hur den ser ut innan det var dags för match kl 19.30. Vi åkte först in i Zizers och hämtade upp Anna Anderson innan vi begav oss in till staden Chur. Den var mysigare än jag hoppats på och vi kollade lite i affärer, åt lunch, drack varm choklad och kollade in en riktigt cool orkester som bara spelade bra moderna låtar. Riktigt bra!
  
Orkestern

Matchen spelade jag inte eftersom jag var så svullen runt foten. Det var en jämn match som rättvist slutade 2-2. 

Efter matchen for vi hem till Anna och Johans lägenhet. Vi lagade tacos kollade på bilder och mös framför tv:n med en kopp te. Det var mycket trevligt och vi väntade in Johan som varit iväg på bortamatch. Vo hann surra lite innan vi gick och la oss vid 01.30.

Söndagen blev den bästa dagen! Vi sov till 10, åt en riktigt god frukost och sen begav vi oss upp i bergen. Vi åkte en bit upp, parkerade bilen och tog en promenad som med alla fotostopp tog ungefär  timmar. Det var dagen till ära klarblå himmel och strålande sol, 0 gradigt och vindstilla. Det hade verkligen inte kunnat vara bättre.



  


Innan vi for hem passade vi på att se matchen mellan Alligator Malans och Basel. Johan spelar i Alligator och de vann idag med 10-2 efter att Johan gjort 2+2. Kanske inte världens roligaste match att se men kul att se våra svenska spelare i action. 
Jag hoppas det blir fler tillfällen att hälsa på eftersom jag har haft en otroligt trevlig helg. Kanske finns det möjligheter till skidåkning nästa gång?=)

                                                      
         



Kommentarer
Postat av: Anna

Ooooootrrrrooooligt vilka snygga bilder:) Speciellt hoppkortet... Tack för en jättetrevlig helg. Roligt att ni kom och hälsade på oss och att det verkligen blev av! Hoppas resan gick bra hem...och att vi ses snart igen. Ina, lycka till idag. Hör gärna av dig när du vet mer... Ha det så gott. Stor kram Anna
Johan hälsar massor oxå.

2007-11-19 @ 10:33:19
URL: http://aanderson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0