En dag i Zürich

Dagen började med en skön sovmorgon till kl 10. Mo (tränaren) kom sen hit och hämtade upp oss för att ta med oss på en dagstripp till Zürich. Det var varmt, riktigt varmt men ändå väldigt trevligt.

Vi tog tåget dit vilket går väldigt smidigt. Vi bor precis bredvid stationen så det går fort att ta sig. Tågresan går på 10 minuter om du tar "rätt" tåg. Det stannar inte på så så många stationen. Tyvärr missade vi det vilket innebar att vi fick ta ett annat tåg.. som tog 15 minuter istället. Det roliga är att det känns som att det blir jobbigt med det "lågsamma" tåget för schweizarna. Avstånd är de inte vana med. Vi ska på en cup i helgen och när vi frågade om det var långt så var svaret definitivt ja! Det är 1 1/2 timma bort med bil... alltså med mina mått mätt, nära! Men det kan förklara att det känns som länge med en 5 minuters längre tågresa.

Zürich var vackert, mycket vackert! Vi promenerade mest runt och kollade och enligt Karins stegräknare tog vi iaf över 10 000 steg. Kändes som mycket mer men den har säkert rätt.

Lägger in några bilder så får ni se hur det såg ut.

Efter det måste jag sova... ny dag imorgon.


Dessa bilder är från Züichsjön...
image14

image17

image16

image20

image19



Kommentarer
Postat av: Rönnlund

Härligt att få ta del av äventyret. Staden är verkligen underbar, ingen utomhusbio på gång? Å visst skickar du spelschemat sen så att det går att tima höstvisiten. Här hemma ösregnar det, börjat jobba, renovering på g.. toppen helt enkelt ;-) Sköt om dig och er, pok!

2007-08-16 @ 11:09:31
Postat av: Anna

Jättefina bilder! Ni ser ut att ha det bra.

2007-08-16 @ 11:46:58
URL: http://blogg.rhoos.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0